Wie zijn wij?

BedruktSnoep is een onderneming van Joke en Frans Tielen. Wij zijn twee oudgedienden in de verwerking van marsepein, suiker en snoepgoed en al sinds 1981 hierin actief. Als eersten maakten wij machinaal marsepeinen figuurtjes als decoratie op gebak en petit-fours.

In 1996 hebben wij een methode gevonden om allerlei soorten snoep en koek te bedrukken met eetbare inkt. Tot voor kort was dit alleen mogelijk in één kleurendruk, maar door een combinatie van verschillende technieken is nu ook meerkleurendruk mogelijk.

Al vele jaren hebben wij een vertrouwde klantenkring. Dit hebben wij bereikt door een onvoorwaardelijke kwaliteit en een zeer hoge service. Nog nooit hebben wij een afgesproken levertijd overschreden!

Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel en wij doen er alles aan om voor uw speciale gebeurtenis een leuke, mooie en lekkere verrassing te maken.

Hoe werken wij?

In deze webwinkel kunt u kiezen uit talloze voorbeelden voor de meeste feesten of gebeurtenissen.
U kiest uw gewenste opdruk, het soort snoepgoed en wij nemen uw bestelling in behandeling. Van ons ontvangt u een bevestiging en later uw faktuur per e-mail.
Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven wordt uw order gemaakt en naar u toegestuurd.

Wij maken niet alleen standaard opdrukken, want vaak is het veel leuker om een eigen opdrukt te bestellen. Voor een geboorte, huwelijk of een bedrijfslogo zijn er vele mogelijkeheden. Een aantal  vindt u in onze webwinkel, maar ook een e-mail met uw wensen zien wij graag. De meerprijs voor een eigen opdruk is éénmalig Euro 20,34 Dit is om voorbeelden en een cliché te maken.
Per email zenden wij u het voorbeeld en de faktuur. 

Waarom leveren wij alleen na vooruitbetaling?

Tja, er waren te veel mensen die onze snoepjes zo leuk vonden, dat ze vergaten te betalen. Ook na herinneringen en zelfs na een bezoek van een deurwaarder. Dat kostte ons te veel tijd en haalde veel plezier uit ons werk weg. Jammer, maar het gaat niet anders.

Privacy.

Heel belangrijk voor ons, dus ook voor u.
Wij geven nooit gegevens aan anderen en publiceren ook geen foto's van snoep nog vóórdat het feest heeft plaatsgevonden. Een enkele keer komt het voor dat er voor één feest door meerdere klanten iets besteld wordt. Dan zullen wij naar eer en geweten handelen.

Bereikbaarheid.

U kunt ons e-mailen op info@BedruktSnoep.nl en telefonisch zijn wij bereikbaar op 0628931371. Graag alleen tijdens kantooruren.

Onze volledige bedrijfsgegevens zijn:

3jef  - Bedrukt Snoep
Joke  Tielen
Michiel van Loonstraat 17A
4247 ES Kedichem (Leerdam)
T +31(0)6 28931371
E info@BedruktSnoep.nl
Kamer van Koophandel 72328568
BTW/MWST/TAV NL001123582B85
IBAN nr. NL82INGB0001617280 tnv 3JEF
BIC SWIFT code INGBNL2A

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en transportverpakking, maar exclusief verzendkosten. Bij uw bestelling worden op uw bestelformulier de verzendkosten automatisch vermeld.
Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.
Goederen reizen voor uw eigen risico. Indien gewenst kunt u hiervoor een transportverzekering afsluiten.
Op het transport hebben wij geen enkele invloed. Hiervoor dient u zich te wenden tot de vervoerder.

Betaling van uw bestelling
Om onze en uw kosten laag te houden betaalt U vooraf. Uw zending versturen wij binnen 5 werkdagen (eerder of later in overleg) na ontvangst van uw betaling op onze rekening NL82INGB0001617280 tnv 3jef te Kedichem U ontvangt hiervoor van ons een factuur per e-mail. Wacht op de factuur omdat in sommige gevallen de prijs anders is dan de winkel vermeld (dit gebeurt met name bij een BTW tarief wijziging)

Bestellen
Bestellen kunt u 24 uur per dag via deze winkel, e-mail, of per telefoon alleen tijdens kantooruren. Van uw bestelling krijgt u altijd een (automatische) bevestiging, met daarop alle details. Na het bestellen van een eigen ontwerp, tekst of logo ontvangt u ter goedkeuring een (aantal) voorbeeld(en). Deze voorbeelden sturen wij naar uw e-mail adres. Voor bestellingen van geboorte snoep met eventueel daarop de naam van het kind, kunt u erop rekenen dat, op uw verzoek, deze meestal nog dezelfde werkdag, doch uiterlijk de volgende werkdag worden verzonden of kunnen worden afgehaald.

Levering
Alle prijzen zijn gebaseerd op levering af Kedichem. Onze verantwoordelijkheid over het wel en wee van de levering houdt derhalve op zodra de goederen ons pand verlaten. Transport- en eventuele verzekeringskosten zijn voor uw rekening.
Goederen worden vervoerd voor uw eigen risico en ontslaat u niet van uw betalingsverplichting.

Annuleren of retourzenden
Uw order kunt u binnen 24 uur annuleren, tenzij u op spoed heeft aangedrongen. De dan reeds gemaakte kosten worden u in rekening gebracht. Indien de door u bestelde goederen zich niet in goede staat bevinden door transport of niet zijn gemaakt volgens bevestigde afspraken, neemt u dan direct na ontvangst van de goederen kontakt met ons op, zodat wij uw klacht direct kunnen behandelen. Klachten die vallen onder het hoofdstuk "Ik dacht dat het er heel anders uit zou zien" of "Het valt me toch tegen", worden niet in behandeling genomen. Wilt u dit voorkomen, dan kunt u bij ons monsters aanvragen om u een duidelijk beeld van onze producten te kunnen vormen. Kleuren die buiten onze standaard kleuren vallen en die speciaal voor u gemengd moeten worden, proberen wij zo goed mogelijk te benaderen. Wij kunnen echter niet elke kleur exact reproduceren, daar wij door de toegestane hulpstoffen in onze produktie beperkt blijven.

Kwaliteit
Alle producten die wij leveren worden vervaardigd uit eerste klas grond- en hulpstoffen. Al deze stoffen zijn toegestaan om gebruikt te worden in levensmiddelen. De productie geschiedt onder omstandigheden welke door de Nederlandse wet zijn voorgeschreven en worden regelmatig door keuringsdiensten gecontroleerd. Indien u twijfelt of er bij u mogelijke intoleranties bestaan voor ingrediënten van onze producten, dan verzoeken wij u voor het nuttigen hiervan kontakt met ons op te nemen.

Aansprakelijkheid
BedruktSnoep is alleen aansprakelijk voor de goederen zoals ze aan u zijn toegezonden. Het verpakken of presenteren op een manier die de gezondheid van uzelf of anderen in gevaar kan brengen, wordt door ons ontraden en is ook niet onder de Nederlandse wetgeving toegestaan. Aansprakelijkheid en/of kosten die door deze manier van handelen ontstaan kunt u niet op BedruktSnoep verhalen.

Privacy
Gegevens van u zullen niet aan derden worden verstrekt of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Uw gegevens worden alleen gebruikt t.b.v. onze boekhouding en HACCP-kwaliteitsverslaglegging.

Kontakt
Voor afhalen van bestellingen, of voor vragen of klachten zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon onder nummer 0183 564107 of op ons adres BedruktSnoep, Michiel van Loonstraat 17a, 4247 ES Kedichem (tussen Leerdam en Gorinchem). U kunt ons 24 uur per dag bereiken per e-mail info@BedruktSnoep.nl(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2022 BedruktSnoep | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel