Wie zit er achter BedruktSnoep.nl?

Mijn naam is Joke en samen met mijn man Frans begon ik in 1998 als eerste in Nederland met het bedrukken van pepermuntjes onder de naam PepperPrint. In de loop van de jaren kwamen er meer producten bij en nog steeds zoek ik naar nieuwe producten die voor bedrukking geschikt zijn. In het begin was uitsluitend 1- of 2-kleurendruk mogelijk, maar rond 2000 begonnen we langzaamaan met full colour. Daardoor is het nu ook mogelijk om foto's, bijvoorbeeld protretten, op snoep te drukken.


BedruktSnoep.nl levert niet alleen aan individuele bestellers maar ook business to business. Dus, heeft u een bedrijfje dat geboortesnoep, huwelijksbedankjes, originele traktaties of promotiesnoep verkoopt?

Neem gerust contact op wanneer u bedrukt snoep aan uw assortiment wilt toevoegen.


BedruktSnoep.nl biedt 2 soorten opdruk, waar u voor iedere gelegenheid kunt kiezen uit:

  • Eigen opdruk: een gepersonaliseerde opdruk, speciaal voor u ontworpen met een eigen afbeelding of een afbeelding uit het aangeboden assortiment met een eigen tekst
  • Standaardopdruk: een algemene opdruk voor een lagere prijs

 

Zo is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte opdruk te vinden of te maken. Mist u iets? Heeft u een product dat geschikt is/lijkt voor bedrukking? Laat het dan weten. BedruktSnoep.nl kijkt dan of uw idee uitvoerbaar is.

 

Voor nu: veel kijkplezier!

 

Groetjes,

Joke

I

Vraag een offerte aan en ik neem binnen 24 uur contact met u op

  • Online altijd geopend.
  • Telefonisch bereikbaar maandag  t/m zaterdag van 9:00 uur tot 19:00 uur.
  • E-mail en voicemail worden meestal binnen 24 uur beantwoord.
  • Afhalen van bestellingen op afspraak.